• Meld je aan en word mindfulness trainer

    Meld je hier aan!

Meld je aan en word mindfulness trainer

SeeTrue verzorgt sinds 2008 mindfulness opleidingen. Met het laagdrempelig aanbieden van mindfulness opleidingen en traininingen hoopt SeeTrue een bijdrage te leveren aan meer bewustzijn en de verdere evolutie van de mens. 

Inmiddels heeft SeeTrue meer dan 2000 coaches, (psycho)therapeuten, trainers en andere professionals opgeleid.

STAP-budget

Ontvang Max 1000,- euro VERGOEDING voor een opleiding

Meld je bij ons al aan voor een mindfulness opleiding + STAP-aanmeldbewijs en binnenkort weer budget aan.

1. Data en aanmelden Mindfulness basisopleiding 1. Data en aanmelden Mindfulness basisopleiding

1. Aanmelden basisopleiding tot mindfulness trainer

Meld je hier aan!

SeeTrue leidt trainers op om mindfulness trainingen te geven aan mensen met wie met op graoind van de vooropleiding kan en mag werken. Kom je bijvoorbeeld uit het onderwijs- of coachingswerld, dan leidt deze opleiding niet tot het verzorgen van mindfulness trainingen voor mensen met en psychiatrische stoornis.

Heb je een ggzz-achtergrond dan kun je deze opleiding gebruiken om mindfulness in te zetten binnen de ggz.

De basisopleiding tot mindfulness training leidt op om mindfulness te geven in de MBCT / MBSR traditie (mindfulness based conitive therapy en mindffulness based stress reduction)

Vervolgopleiding Mindfulness Trainer Vervolgopleiding Mindfulness Trainer

2. Vervolgopleiding Mindfulness Trainer

Meld je hier aan!

De vervolgopleiding tot mindfulness trainer is bedoeld voor mindfulness trainers die de basisopleiding tot mindfulness trainer afgerond hebben. De vervolgopleiding bestaat uit twee vierdaagse opleidingen die worden verzorgd door resp. Trish Bartley en David Dewulf.
Ze starten op verschillende momenten in het jaar. Voor certificering van het 'Lange Traject' zijn beide vervolgopleidingen verplicht.

Aanmelden speciale mindfulness opleidingen, retraites, supervisie en intervisie Aanmelden speciale mindfulness opleidingen, retraites, supervisie en intervisie

3. Speciale mindfulness opleidingen, retraites, supervisie en intervisie

Meld je hier aan!

SeeTrue verzorgt ook speciale mindfulness opleidingen en extra scholing voor mindfulness trainers, ter verdieping en gericht op specifieke doelgroepen. 

Deze speciale opleidingsdagen tellen geheel of gedeeltelijk mee als keuze themadagen voor het Lange Traject.

Tip: Opleiding tot compassietrainer

MBST (Mindfulness Based Self-compassion Training)

Zelfcompassie wint steeds meer aan belang als aanvulling op mindfulness. Met een training zelf-compassie kun je een mooi vervolg aanbieden op de training mindfulness. Wil jij mensen helpen in hun verdere zoektocht en persoonlijke ontwikkeling en hen als individu laten openbloeien? SeeTrue biedt jou de mogelijkheid aan om coach te worden in Compassie.

 3. Aanmelden Lange Traject  Het Lange Traject is een prachtige manier om je te verdiepen in Mindfulness.  3. Aanmelden Lange Traject  Het Lange Traject is een prachtige manier om je te verdiepen in Mindfulness.

4. Aanmelden Lange Traject

Meld je hier aan!

Het Lange Traject is een prachtige manier om je te verdiepen in Mindfulness. Je hebt al een basisopleiding gedaan tot mindfulness trainer en als je je inschrijft voor het Lange Traject, krijg je toegang tot de categorie 1 certificering van de VMBN.

Een aantal themadagen van dit Lange Traject is verplicht en een deel is vrij te kiezen uit het grote aanbod aanbod aan speciale opleidingen en interessante themadagen.

Kort en lang traject

Kleine groepen

€ 1150 tot € 1350

Geaccrediteerd

sinds 2008 meer dan 2000 tevreden deelnemers

STAP-budget