Skip to main content
  • Opleiders van SeeTrue. Word mindfulness trainer met SeeTrue, dé opleider in mindfulness

    De opleiders van SeeTrue

De opleiders van SeeTrue

SeeTrue verzorgt sinds 2008 mindfulness opleidingen. Met het laagdrempelig aanbieden van mindfulness opleidingen en trainingen wil SeeTrue een bijdrage leveren aan meer bewustwording van de mens. De trainers zijn zelf zeer ervaren en gecertificeerd.

De trainers en opleiders van de basisopleiding tot mindfulness trainer

De basisopleiding tot mindfulness trainer wordt verzorgd door de opleiders Franca Warmenhoven, Bert Hoogstad, Rob Vincken en Marieke Delannoy.

De opleiders

Franca Warmenhoven

Franca Warmenhoven is arts/onderzoeker en projectleider bij de vakgroep Onderwijsontwikkeling en -onderzoek (O&O) van de Universiteit Maastricht.
Zij begeleidt een landelijk project om palliatieve zorg onderwijs beter te integreren in de medische curricula onder andere door de ontwikkeling van flexibel inzetbare onderwijsmaterialen. Daarnaast geeft zij al vele jaren mindfulness trainingen en opleiding binnen verschillende doelgroepen (o.a. oncologisch patiënten, ouderen, bedrijfsleven en onderwijs).

Ze heeft mindfulness opleidingen gevolgd bij o.a. Mark Williams, John Teasdale, Jon Kabat-Zinn, Saki Santorelli, Trish Bartley, David Dewulf, Megan Cowan, Kate Munding, T. Barnhofer, M. Fennel, Denise Gour, Tara Brach en Jack Kornfield.

Franca heeft ook nog opleidingen gevolgd op het gebied van ACT en Compassion Focused Therapy.

Franca begeleidt voor SeeTrue naast de mindfulness basisopleiding ook de opleiding mindfulness en ouderen en mindfulness en dementie. 

Daarnaast beoefent Franca beoefent Aikido en Cello.

Bert Hoogstad

Bert Hoogstad is werkzaam als zelfstandig gevestigd gezondheidszorg psycholoog en gedragstherapeut. 

Bert heeft mindfulness opleidingen gevolgd bij Mark Williams, John Teasdale, Jon Kabat-Zinn, Saki Santorellli, Pamela Erdman, Rebecca Crane, David Dewulf,  en Ger Schurink.

Als therapeut heeft Bert zich naast mindfulness (MBCT) met name toegelegd op 'The Work' van Byron Katie, Emotional Freedom Techniques en EMDR.

Daarnaast is Bert instructeur Chineng QiGong.

Yvette van der Slik

Yvette is als danscoach, choreograaf en docent moderne dans werkzaam bij de Toneel academie Maastricht en Moderne Dans Maastricht. Ze begeleidt performancegroepen bij Kumulus Maastricht

Yvette heeft het Lange Traject tot Mindfulness Trainer bij SeeTrue opleiding gevolgd en Moderne Theaterdans gestudeerd aan Amsterdamse HS voor de kunsten.

Rob Vincken

Rob Vincken heeft als sociaal therapeut 10 jaar bij de RIAGG Maastricht gewerkt. In 2007 heeft hij samen met Jos Baggen SeeTrue opgericht.

Rob heeft zijn mindfulness opleidingen gevolgd bij Mark Williams, John Teasdale, Jon Kabat-Zinn, Saki Santorellli, Pamela Erdman, Rebecca Crane, David Dewulf, Megan Cowan, Kate Munding en Ger Schurink.

Daarnaast is Rob Aikidoleraar.
Rob heeft zich toegelegd op mindfulness voor bedrijven en mindfulness binnen de GGZ.

Marieke Delannoy
Mindfulness is voor Marieke Delannoy een vast onderdeel van haar leven;
Mindfulness is voor Marieke Delannoy een vast onderdeel van haar leven; niet alleen door haar dagelijkse beoefening, maar ook door mindfulness in haar andere werkzaamheden te vervlechten. Ze werkt als bewegingsanalist, danstherapeute (met zowel volwassenen als jongeren in crisissituaties, lichaamsgericht coach, en docent voor verschillende opleidingen op het gebied van bewegingsanalyse, dans en beweging. Ze geeft al jarenlang mindfulness trainingen aan volwassenen (groepen en individueel) en op scholen aan zowel leerkrachten en kinderen. 
Marieke volgde het lange traject en is nu gecertificeerd categorie 1 trainer voor de VMBN. Ze volgde diverse opleidingen en cursussen op het gebied van mindfulness (o.a. ook Mindful Schools Teacher Training bij Megan Cowan), ACT, yoga en somatics, weerbaarheid en geweldloze communicatie. 

De opleiders van de vervolgopleidingen tot mindfulness trainer

De vervolgopleidingen tot mindfulness trainer worden verzorgd door Trish Bartley en David Dewulf.

Trish Bartley
Trish Bartley is verbonden aan het centrum voor mindfulness van de Bangor University in Wales (UK).

Trish Bartley is verbonden aan het centrum voor mindfulness van de Bangor University in Wales (UK).

Trish heeft: 'Mindfulness Based Cognitive Therapy for Cancer; Gently Turning Towards' geschreven en is op dit moment bezig met het schrijven van een boek over het groepsproces binnen mindfulness.

David Dewulf

David Dewulf van het Instituut voor Aandacht & Mindfulness uit Gent, is arts en is schrijver van een aantal boeken over mindfulness, waaronder 'Jezelf accepteren met mindfulness', 'Mindfulness Werkboek' en 'Mindfulness voor jongeren: Een stappenplan voor hulpverleners'.

David begeleidt voor SeeTrue ook de compassie opleiding en training, communicatie opleiding en training, mindfulness voor jongeren en aanverwante trainingen.

Hij heeft zijn eigen mindfulness instituut in Gent (B).

De trainers van de speciale opleidingen mindfulness en themadagen

Yvette van der Slik

Yvette is als danscoach, choreograaf en docent moderne dans werkzaam bij de Toneel academie Maastricht en Moderne Dans Maastricht. Ze begeleidt performancegroepen bij Kumulus Maastricht

Yvette heeft het Lange Traject tot Mindfulness Trainer bij SeeTrue opleiding gevolgd en Moderne Theaterdans gestudeerd aan Amsterdamse HS voor de kunsten.