• Mindfulness opleidingen voor professionals,. Word mindfulness trainer met SeeTrue, dé opleider in mindfulness

    Certificering en accreditatie

Certificering en accreditatie mindfulness opleiding

Word mindfulness trainer met SeeTrue, opleider in mindfulness

Certificering en accreditatie mindfulness opleiding van SeeTrue Maastricht

Erkenning beroepsvereniging en accreditatie basisopleiding mindfulness trainer

  • De Mindfulness basisopleidingen zijn door beide beroepsverenigingen, het VMBN en VVM, erkend. 
  • Onze Mindfulness basisopleidingen zijn ook geaccrediteerd en erkend door POH-GGZ, VGCT, FGzPT, NIP ELP Herregistratie, NIP A&O/A&G, Registerplein, NOBCO, V&V en Register Zorgprofessionals, Verpleegkundig Specialisten Register,  SKB-C en Register Vaktherapie.

Er komen regelmatig accreditaties bij of zijn in aanvraag. Soms valt er ook een af. Check daarom steeds de actuele LIJST MET ACCREDITATIES.

Als je een bepaald accreditatie nodig hebt of als je vragen hebt over erkenning dan neem voor aanvang van de opleiding contact met ons op. Meer informatie bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Certificering Lange Traject VMBN Mindfulness trainer: VMBN

Daarnaast is er het 'Lange Traject', dat een uitgebreid certificeringstraject is waarbij deelnemers naast de basisopleiding nog een heel vervolgtraject volgen. Het 'Lange Traject' (150 uur) is erkend door de beroepsvereniging VMBN en geeft toegang tot vergoeding door een aantal zorgverzekeraars onder bepaalde voorwaarden.

Online opleiding volgen en het 'Lange Traject'

De mogelijkheid opleidingen online te volgen is door het VMBN dmv de dispensatieregeling voor digitaal onderwijs, ivm de COVID-19 situatie, verlengd tot 31 december 2022. 

Dit betekent dat mindfulness opleidingen, themadagen en retraites door trainers in opleiding online gevolgd kunnen worden en meetellen in het “Lange Traject’ voor de registratie tot categorie 1-trainer.

Erkenning door het UWV

SeeTrue is een door de UWV erkende opleider. Vanuit het UWV worden ACT en Mindfulness opleidingen ingekocht om klanten van het UWV bij hun werk of opleiding te ondersteunen (Re-integratie, ziekte of handicap).

Nieuw van het UWV: 
‘Tijdelijke regeling aanvullende crisis dienstverlening COVID-19’. 
Vanaf medio augustus kun je als klant van het UWV, mocht je binnen 4 maanden werkloos raken, gebruik maken van deze tijdelijke regeling voor het inkopen van scholingsdiensten.

Misschien kun je van een van deze mogelijkheden gebruik maken. Neem contact op met je arbeidsdeskundige en bespreek dit.

Disclaimer accreditatie van de opleidingen

Eisen en normen van de diverse beroepsverenigingen en accrediterende instanties worden echter regelmatig bijgesteld. Wij hebben hier niet altijd grip op en soms is de accreditatie nog niet binnen terwijl de opleiding wel al gepland is. Heb je een bepaalde accreditatie voor je werk of beroep nodig dan kun je het beste vooraf informeren hoe de stand van zaken is met betrekking tot die specifieke accreditatie.

Opleiding tot mindfulness trainer bij SeeTrue betekent...

Kort en lang traject

Kleine groepen

> 2000 tevreden deelnemers

€ 1150 tot € 1350

Geaccrediteerd

UWV erkend leerbedrijf

Expert in Mindfulness

Sinds 2008 meer dan 2000 trainers opgeleid

Geaccrediteerd en gecertificeerd

Wij zijn SeeTrue

SeeTrue, samen mindfulness
Word ook gecertificeerd mindfulness trainer met SeeTrue Mindfulness opleidingen