• Opleiders van SeeTrue. Word mindfulness trainer met SeeTrue, dé opleider in mindfulness

    De opleiders

De opleiders van SeeTrue

SeeTrue verzorgt sinds 2008 mindfulness opleidingen. Met het laagdrempelig aanbieden van mindfulness opleidingen en trainingen wil SeeTrue een bijdrage leveren aan meer bewustwording van de mens. De trainers zijn zelf zeer ervaren en gecertificeerd.

De trainers van de basisopleiding tot mindfulness trainer

De basisopleiding tot mindfulness trainer wordt verzorgd door de opleiders Franca Warmenhoven, Bert Hoogstad, Rob Vincken en Marieke Delannoy. De oefengroepen worden gecoachet door onze psychologen Stephanie Ponsioen, Iris Smeets en Anneloes Geerlings. 

Franca Warmenhoven

223 300Franca face 2Franca Warmenhoven is arts/onderzoeker en projectleider bij de vakgroep Onderwijsontwikkeling en -onderzoek (O&O) van de Universiteit Maastricht.
Zij begeleidt een landelijk project om palliatieve zorg onderwijs beter te integreren in de medische curricula onder andere door de ontwikkeling van flexibel inzetbare onderwijsmaterialen. Daarnaast geeft zij al vele jaren mindfulness trainingen en opleiding binnen verschillende doelgroepen (o.a. oncologisch patiënten, ouderen, bedrijfsleven en onderwijs).

Ze heeft mindfulness opleidingen gevolgd bij o.a. Mark Williams, John Teasdale, Jon Kabat-Zinn, Saki Santorelli, Trish Bartley, David Dewulf, Megan Cowan, Kate Munding, T. Barnhofer, M. Fennel, Denise Gour, Tara Brach en Jack Kornfield.

Franca heeft ook nog opleidingen gevolgd op het gebied van ACT en Compassion Focused Therapy.

Franca begeleidt voor SeeTrue naast de mindfulness basisopleiding ook de opleiding mindfulness en ouderen en mindfulness en dementie. 

Daarnaast beoefent Franca beoefent Aikido en Cello.

Bert Hoogstad

Bert HoogstadBert Hoogstad is werkzaam als zelfstandig gevestigd gezondheidszorg psycholoog en gedragstherapeut. 

Bert heeft mindfulness opleidingen gevolgd bij Mark Williams, John Teasdale, Jon Kabat-Zinn, Saki Santorellli, Pamela Erdman, Rebecca Crane, David Dewulf,  en Ger Schurink.

Als therapeut heeft Bert zich naast mindfulness (MBCT) met name toegelegd op 'The Work' van Byron Katie, Emotional Freedom Techniques en EMDR.

Daarnaast is Bert instructeur Chineng QiGong.

Yvette van der Slik

Yvette is als danscoach, choreograaf en docent moderne dans werkzaam bij de Toneel academie Maastricht en Moderne Dans Maastricht. Ze begeleidt performancegroepen bij Kumulus Maastricht

Yvette heeft het Lange Traject tot Mindfulness Trainer bij SeeTrue opleiding gevolgd en 
Moderne Theaterdans gestudeerd aan Amsterdamse HS voor de kunsten.

Rob Vincken

rob profiel 300 404

Rob VIncken heeft als sociaal therapeut 10 jaar bij de RIAGG Maastricht gewerkt. In 2007 heeft hij samen met Jos Baggen SeeTrue opgericht.

Rob heeft zijn mindfulness opleidingen gevolgd bij Mark Williams, John Teasdale, Jon Kabat-Zinn, Saki Santorellli, Pamela Erdman, Rebecca Crane, David Dewulf, Megan Cowan, Kate Munding en Ger Schurink.


Daarnaast is Rob Aikidoleraar.
Rob heeft zich toegelegd op mindfulness voor bedrijven en mindfulness binnen de GGZ.

Marieke Delannoy
Marieke DelannoyMindfulness is voor Marieke Delannoy een vast onderdeel van haar leven; niet alleen door haar dagelijkse beoefening, maar ook door mindfulness in haar andere werkzaamheden te vervlechten. Ze werkt als bewegingsanalist, danstherapeute (met zowel volwassenen als jongeren in crisissituaties, lichaamsgericht coach, en docent voor verschillende opleidingen op het gebied van bewegingsanalyse, dans en beweging. Ze geeft al jarenlang mindfulness trainingen aan volwassenen (groepen en individueel) en op scholen aan zowel leerkrachten en kinderen. 
Marieke volgde het lange traject en is nu gecertificeerd categorie 1 trainer voor de VMBN. Ze volgde diverse opleidingen en cursussen op het gebied van mindfulness (o.a. ook Mindful Schools Teacher Training bij Megan Cowan), ACT, yoga en somatics, weerbaarheid en geweldloze communicatie. 
Anneloes Geerling
Anneloes is werkzaam als gezondheid-en sociaal psychologe. 
Ze begeleidt binnen SeeTrue de opleiding Psychologie voor trainers, de training Positieve Psychologie, de ACT en Mindfulness oefengroepen.
Ze heeft bij SeeTrue de opleiding tot mindfulness trainer gevogld en de ACT opleiding.
 
Stephanie Ponsioen
Stephanie is werkzaam als gezondheid-en sociaal psychologe. 
Ze begeleidt binnen SeeTrue de opleiding Psychologie voor trainers, de ACT en Mindfulness oefengroepen.
Ze heeft bij SeeTrue de opleiding tot mindfulness trainer gevogld en de ACT opleiding.
Iris Lemmens
Iris is werkzaam psychologe. 
Ze begeleidt binnen SeeTrue de ACT en Mindfulness oefengroepen.
Ze heeft bij SeeTrue de opleiding tot mindfulness trainer gevogld en de ACT opleiding.

De trainers van de vervolgopleiding mindfulness trainer

De vervolgopleidingen tot mindfulness trainer worden verzorgd door Trish Bartley en David Dewulf.

Trish Bartley

trish bartley newTrish Bartley is verbonden aan het centrum voor mindfulness van de Bangor University in Wales (UK).

Trish heeft: 'Mindfulness Based Cognitive Therapy for Cancer; Gently Turning Towards' geschreven en is op dit moment bezig met het schrijven van een boek over het groepsproces binnen mindfulness.

David Dewulf

David Dewulf van het Instituut voor Aandacht & Mindfulness uit Gent, is arts en is schrijver van een aantal boeken over mindfulness, waaronder 'Jezelf accepteren met mindfulness', 'Mindfulness Werkboek' en 'Mindfulness voor jongeren: Een stappenplan voor hulpverleners'.

David begeleidt voor SeeTrue ook de compassie opleiding en training, communicatie opleiding en training, mindfulness voor jongeren en aanverwante trainingen.

Hij heeft zijn eigen mindfulness instituut in Gent (B).

De trainers van de speciale opleidingen mindfulness en themadagen

Yvette van der Slik

Yvette is als danscoach, choreograaf en docent moderne dans werkzaam bij de Toneel academie Maastricht en Moderne Dans Maastricht. Ze begeleidt performancegroepen bij Kumulus Maastricht

Yvette heeft het Lange Traject tot Mindfulness Trainer bij SeeTrue opleiding gevolgd en 
Moderne Theaterdans gestudeerd aan Amsterdamse HS voor de kunsten.
Maartje Stroeken

Maartje Stroeken heeft een opleidingsachtergrond in de cognitiefilosofie, neuroscience, moderne dansimprovisatie en yin yoga.

Als ervaringsprofessional en SeeTrue trainer & opleider brengt ze mensen graag dichterbij in verbinding met zichzelf en hun lichaam.

Maartje verzorgt tevens mindfuness trainingen voor SeeTrue en heeft haar eigen  praktijk www.maartjestroeken.nl

Juliet Adams

Juliet Adams heeft meer dan 20 jaar ervaring in HR, het ontwikkelen van trainingen Organisatie ontwikkeling. Ze combineert dit met met een grondige kennis van mindfulness.

Haar werk bij het ontwikkelen van Mindfulnet.org heeft haar in contact gebracht met mindfulness opleiders, die haar werk hebben gevormd en beïnvloed.

Juliet introduceerde Workplace MT bij organisaties als Queens College Cambridge, de Bank of England, Allianz Insurance en organisaties in de publieke sector.

Juliet is organisator van de internationale conferentie Mindfulness at work 2012, 14 en 15. Ze is co-auteur van 'Mindfulness op het werk voor dummies' en auteur van 'Mindful leiderschap voor Dummies'.

Opleiding tot mindfulness trainer bij SeeTrue betekent...

Kort en lang traject

Kleine groepen

> 2000 tevreden deelnemers

€ 1150 tot € 1350

Geaccrediteerd

UWV erkend leerbedrijf

Expert in Mindfulness

Sinds 2008 meer dan 2000 trainers opgeleid

Geaccrediteerd en gecertificeerd

Wij zijn SeeTrue

SeeTrue, samen mindfulness
Word ook gecertificeerd mindfulness trainer met SeeTrue Mindfulness opleidingen