• Mindfulness opleidingen voor professionals,. Word mindfulness trainer met SeeTrue, dé opleider in mindfulness


Live opleidingsactiviteiten

Veilig deelnemen aan onze “Op locatie opleidingen”Wij als SeeTrue vinden het belangrijk dat onze deelnemers en opleiders veilig deel kunnen nemen aan onze opleidingsactiviteiten. Voorafgaand aan de start van de opleiding ontvang je als deelnemer per mail informatie om je voor te kunnen bereiden op de opleiding. In deze mail ontvang je tevens onze corona richtlijnen.

In deze richtlijnen kun je lezen hoe wij zorg zullen dragen voor veilige deelname aan de opleidingsactiviteit.Corona richtlijnen voor deelnemers Opleidingen SeeTrue

27.09.2021 Beste deelnemer,Fijn dat je binnenkort deel gaat nemen aan een van onze opleidingen op locatie.

Graag willen we je via deze informatiebrief informeren over hoe wij als SeeTrue veilige deelname aan onze opleidingen zien en hiervoor zorg willen dragen.

De basisregels ter voorkoming van corona maatregelen vanuit de Rijksoverheid zijn de laatste tijd behoorlijk versoepeld.

Het advies van de overheid luidt de basisregels wel te blijven volgen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, omdat we elkaar nog steeds kunnen besmetten, ook na vaccinatie.

Omdat wij het belangrijk vinden zorg te dragen voor de veiligheid van onze deelnemers tijdens de opleiding willen ook wij vanuit SeeTrue je verzoeken deze basisregels te volgen. Belangrijkste regel!

Heb je milde COVID-19 gerelateerde gezondheidsklachten, heb je net COVID-19 gehad of ben je in contact geweest met een COVID-19 besmette persoon, meld je dan alsjeblieft af en blijf thuis. 

We bekijken dan samen hoe je de gemiste opleidingsdag(en) kunt inhalen.

In de accommodatie is er voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden, worden er hygiëne maatregelen getroffen en kan er regelmatig geventileerd worden.

Bij start van de opleidingsdag neemt de opleider de corona basisregels door met de deelnemers en is er ruimte aan een ieder om aan te geven wat er nodig is om zich veilig te kunnen voelen.   

De zitplaatsen staan op 1,5 m afstand zodat een veilige afstand gehouden kan worden tot de andere deelnemers en de opleider. Mocht het houden van veilige afstand bij het verplaatsen door de ruimte moeilijk worden dan vragen we je een mondkapje te dragen.

Voel je vrij, daar waar nodig voor jou, een mondkapje te dragen.Na het lezen van deze informatiebrief vragen we je ter bevestiging een reply mail te sturen.

Mocht je nog vragen hebben of je niet kunnen vinden in bovengenoemde richtlijnen dan verzoeken we je ons dit per mail te laten weten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Alvast hartelijk bedankt voor je medewerking en begrip.

Veel plezier gewenst bij de opleiding.

SeeTrue team
Expert in Mindfulness

Sinds 2008 meer dan 2000 trainers opgeleid

Geaccrediteerd en gecertificeerd

Wij zijn SeeTrue

SeeTrue, samen mindfulness
Word ook gecertificeerd mindfulness trainer met SeeTrue Mindfulness opleidingen